LIFE STYLE

STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN

STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN
STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN
STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN
STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN
STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN
STOCKHOLMSKO KINO POSTAJE PREDIVAN RESTORAN

Ornamentalno dekorirani i savršeno okrečeni zidovi, plišani namještaj i nekoliko stabala maslina, kreiraju dekadentno okruženje talijanskog restorana, kreiranog u bivšem kinu švedske prijestonice...

Lokalna kompanija Millimeter Arkitekter, transformirala je staro kino u talijanski restoran obiteljskog karaktera, koji pruža omaž povijesnom i kulturnom nasljeđu građevine u kojoj se nalazi.

Novi L'Avventura restoran smješten je u lokalnom kinu od strane švedskog arhitekta Bjorna Hedvala 1924. godine. Ovaj objekt je smješten na užurbanoj raskrsnici na kojoj su razvijeni planovi za otvaranje još dva restorana ovog tipa.

Arhitektonska kompanija je očuvala strukturu plafona od štuka i njene dekorativne zidove, koji su ofarbani klasičnim miralima švedskod dizajnera Nilsa Asplunda.

Radovi na restauriranju ovog objekta tijekom nekoliko prethodnih godina, znače da su svi njegovi segmenti u savršenom stanju i Millimeter Arkitekter studio mogao je intervenirati bez ikakvih problema.

Par starih stabala masline iz Italije, posađeno je u samom centru glavnog prostora, koji posjeduje visok plafon radi stvaranja daleko intimnijeg ambijenta.

Ordžavajući bogatu paletu boja, arhitekti su posebno dizajnirali crvene plišane stolice koje okružuju svaki pojedinačni stol. Šumsko zelene pločice postavljene su kako bi kompletirale otvorenu kuhinju restorana, smještenu u prostoru koji je nekada služio kao projekciona sala.

Kompanija je također uključila velike staklene površine i stvorila visoke jedinice polica za dva velika barska prostora ovog restorana, istovremeno osiguravajući da gosti i dalje mogu uživati u prelijepim zidnim dekoracijama.

Millimeter Arkitekter studio kreirao je nekoliko sličnih projekata ugostiteljskih objekata, koji svojim izgledom zadivljuju svakog gosta.

Space Copenhagen koristi tamne tonove kako bi stvorio snenu i prelijepu koktel zonu u danskoj prijestonici, dok su plišani detalji, mesingani i mramorni akcenti primjenjeni na rozim interijerima restorana u zapadnom Londonu.

N.Đ.

Izvor: Dezeen

 
 
SOBA SA TEMOM STAR WARSA

SOBA SA TEMOM STAR WARSA

Fanovi su oduševljeni otvaranjem novog Disney parka posvećenog slavnoj franšizi" World’s ‘Star Wars: Galaxy’s Edge’, koje je zakazano za 29. kolovoza.

FUZIJA MODERNOG I BOEMSKOG-HOTEL SIR VICTOR

FUZIJA MODERNOG I BOEMSKOG-HOTEL SIR VICTOR

Arhitektonski i studio za dizajn interijera sa sjedištem u Tel Avivu Baranovitz + Kronenberg osmislio je najnoviji u nizu Sir Hotels.

ZANIMLJIV MUZEJ SKRIVEN U PJEŠČANIM DINAMA

ZANIMLJIV MUZEJ SKRIVEN U PJEŠČANIM DINAMA

Lunarni pejzaž, mirna plaža i muzej koji štrči iz pješčanih dina…

CVJETNA TELEFONSKA GOVORNICA

CVJETNA TELEFONSKA GOVORNICA

Cvjetni aranžer Levis Miler uređuje prekrasnim cvijećem neočekivana mjesta u New Yorku.

HOMOKI LODGE - IN NATURE’S EMBRACE

HOMOKI LODGE - IN NATURE’S EMBRACE

If you love enjoying yourself in nature and despise grandiose hotel complexes, than glamping in Homoki Lodge resort in Hungary is made for you…

ZANIMLJIV HOTEL NA RUBU LITICE

ZANIMLJIV HOTEL NA RUBU LITICE

Za svoj najnoviji projekat Hayri Atak dizajnerski studio, predlaže izgradnju butik hotela na samom rubu norveške stijene.

STUP SNOVA U CHARLOTTEU

STUP SNOVA U CHARLOTTEU

Dizajn studio u New Yorku The Very Many je izgradio bijeli paviljon u Charlotteu, u Sjevernoj Karolini, sa lampama koje unutrašnjost boje u nijanse plave i ružičaste.

PRELIJEPI PJEŠAČKI MOST

PRELIJEPI PJEŠAČKI MOST

The Rainow bridge koji je sagradio SPF arhitektonski studio povezuje dugački kongresni centar sa centrom za umjetnost, istovremeno osiguravajući gradu...

цена ячменя

овес цена
X